Stäng
  • 14 DAGARS FAKTURA

  • DELBETALNING

  • HEMLEVERANS

  • SNABB LEVERANS

Startsida / Användningsområde / LCD-mikroskop

Mikroskop med LCD-display för mikrofoto m.m.

Vi har salufört LCD-mikroskop under flera år. Men det är lite av en fluga. Det låter bra, men elektroniken vållar problem. Ett genomsnittligt mikroskop håller 10 - 20 år. Optiken åldras inte. Kanske att det blir lite damm på det med tiden och att oljan i mekaniken så sakta härdar. Dock är en inbyggd kamera idag 100 gånger bättre än en som är 10 år gammal. Samma sak kommer hända med den kamera som sitter i ett nytt LCD-mikroskop.

En annan dak att betänka är att, om du köper ett LCD-mikroskop för 4 599 kronor så ligger i runda slängar 2 700 kronor på elektronik och kamera och ditt mikroskop ger endast optisk kvalitet motsvarande ett mikroskop för under 2 000 kronor. När sedan kameran åldras eller kanske rent av går sönder så är den billiga optiken helt utan intresse.

Köp därför hellre et mikroskop för hela summan. Vill du senare uppgradera med en kamera kan du göra det. Denna kamera går sedan att flytta till ett bättre mikroskop med tiden eller varför inte byta ut den när den blir gammal? Optiken håller ju bra mycket längre.

Därför slutar vi med LCD-mikroskop tills vidare.

Tala gärna med oss om du har frågor!
Ring: 0511-798 103 (mikroskopiavdelningen)
eller maila: Gunnar Sporrong

0 artiklar Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris Artiklar:

Ditt urval matchade inte några artiklar!


Standardvy | Byt till Mobil vy