Stäng
-6%
KAMPANJ
Mineraljägar/guldvaskar-paket för amatörgeologen
Mineraljägar/guldvaskar-paket för amatörgeologenMineraljägar/guldvaskar-paket för amatörgeologenMineraljägar/guldvaskar-paket för amatörgeologenMineraljägar/guldvaskar-paket för amatörgeologenMineraljägar/guldvaskar-paket för amatörgeologenMineraljägar/guldvaskar-paket för amatörgeologen

Produktinformation:

Med vårt mineraljägarpaket har du allt du behöver för guldvaskning och ädelstensjakt till rent mineralsamlande. Med vår praktiska lilla juvelerarlupp kan du kolla dina stuffer direkt i fält. Du får dessutom med provrör och pincett för små mineralprover, eller varför potentiellt guld?

Med vår UV-lampa kan du identifiera fluorescerande mineral, oavsett det rör sig om vanliga eller ovanliga mineraler. Med två ljuskällor (långvåg på 375 nm och kortvåg/UVC på 254 nm) kan du testa även de besvärligaste formerna av fluorescens.

Om du hittar riktigt tunga mineral kan det vara intressant att testa dem med vår Geigermätare/radioaktivitetsmätare. Den tar in påde betapartiklar och gammastrålning samt kortvågig röntgenstrålning. Har du detektorn nära ditt prov kan den även ta alfa-partiklar. För att veta om det är alfapartiklar eller betapartiklar du har kan du bara sätta dit ett pappersark emellan. Då absorberas beta-partiklarna.

Lycka till!Andra som köpte Mineraljägar/guldvaskar-paket för amatörgeologen tittade även på...

Standardvy | Byt till Mobil vy